Detaljerad ”om oss”

Dansskolan har sedan starten undervisat på tusentals kurser och events.

Vi har mycket kunskap om dansernas olika delar så som teknik, figurer, kroppsrörelse, förning, följning, historia, timing, uttryck, rytmer och musiktolkning.

Vi bryter ner varje dans i dess beståndsdelar för att sedan på ett lugnt och tydligt sätt visa hur man gör. Sedan öva, lära något nytt, repetera det gamla osv.

Vi är verksamma inom Salsa, Rueda De Casino, Salsa Ladystyling, Bachata, Kizomba, Son,  Samba, Reggaeton/Dancehall, Afrikansk dans, Afrokubansk dans, Orientalisk dans / magdans, Dansyoga, Zumba, Merengue, Chachacha och Mambo.

Verksamheten består av kurser hos oss och externa kurser, privatlektioner, bröllopsvals, festunderhållning, möhippa, svensexa, event, kickoff, teambuilding, shower, sambatåg, danskongresser och workshops.

Vi har ett stort engagemang i att lära ut dans eftersom vi tycker att dansen har mycket att ge.
Genom dansen möts människor i alla åldrar och med olika bakgrund och det är lätt att lära känna varandra och att dansa och ha roligt tillsammans.
Musiken är fylld med inspiration och energi som får en att ryckas med.
Dansen ger motion på ett kul sätt och du övar kroppskontroll, koordination, smidighet och balans.
Allt detta gör att man kan slappna av och låta sig dras med i dansen.

Vi är många lärare som driver dansskolan och alla har sina egna inspirationskällor och sin egen bakgrund. Vi brinner alla för dansen även om det ofta kan vara på olika sätt.

Vi vill gärna ge alla en möjlighet att på ena eller andra sättet vara en del av en stor dansfamilj.
Genom ett pedagogiskt kursupplägg, danskvällar och skolevents m.m. vill vi uppnå detta.

Alla är hjärtligt välkomna 🙂

Salsa Bachata Kizomba